Anne,  samlerpsykopat,  smukt,  snygge

Kitschy julerier.


Udover R.C, har jeg endnu en fetisch – denne her er dog i den budgetvenlige afdeling, og er derudover sæson-bestemt, så derfor er det lidt nemmere at begrænse sig på det område. Jeg elsker nemlig glaskugler! Synes det er det allerfineste julepynt – så gammeldags og yndigt, og samtidig så ekstrem julet/lige på grænsen til at være kitsch på den rædsomme måde
Det er naturligvis endnu engang den sociale arv der spiller ind; vores forældre har glaskugler i alle afskygninger, og har samlet siden de var unge. De har både nogle fra rejser til London, nogle der er arvet og nogle af nyere karakter. Og hvert år skal der købes en ny, som kan sættes på træet med de andre. Hvad de gør, når de er 80 år, ved jeg ikke – køber to juletræer, så der er plads til dem alle?
Jeg har også en ret fin samling efterhånden, og mon ikke jeg skal have skaffet mig et lille træ, at hænge dem på? Glæder mig allerede til de skal findes frem og beundres. Der bliver sikkert også tilføjet en enkel eller to til i år, hvis jeg kender mig selv ret (:

Billeder fundet her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *