Kit,  PURE NICENESS,  smukt,  snygge

Juletræet på besøg

Nogle af de fine glaskugler

I dag skal vi pynte juletræ. Det er en af de hyggeligste juletraditioner som jeg kender. Vi har altid en bestemt glaskugle, som vi starter med, at hænge på. Jeg skal altid starte med at hænge den grønlandske dreng på. Han hedder Inuk, ligesom den usynlige ven, jeg havde som barn.  

2 Comments

 • MusicIsMySecret

  Årh, hvor fint. Vi plejer også altid at hænge pynten på i en bestemt rækkefølge. Min mor var klart bedst til at få det til at se flottest ud, men jeg tror nu nok min søster og jeg får et hæderligt resultat ud af det alligevel. 🙂

 • A + K = ♥

  Det er altså også bare hyggeligt, med forskellige traditioner når det kommer til, at pynte op. Mor og mindstesøster, var dog ikke helt gearede til pyntning i år, men træet blev dog fint og hyggeligt alligevel.
  Er sikker på, at I nok skal få et smukt træ ved fælles hjælp (:

  Glædelig lillejuleaften!

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *