Er jeg den eneste der savner mit nærmest ugentlige skud risalamande, som jeg troeligt fik gennem hele december? Har søgt som insulin-hungrende sukkersygepatient efter et lignende fix – og kom pludselig i tanke om, at jeg jo nærmest udelukkende spiser retten for kirsebærsaucens skyld. Jeg sjasker mildest talt min tallerken ind i det, da jeg egentlig ikke er heeelt tosset med flødesmagen, men derimod konsistensen og de mørke bær. Så fristelsen var for stor, da jeg forleden faldt over et lille jule-restlager kirsebærsovs i Brugsen – og jeg er nu ret tilfreds med erstatningen, selvom den naturligvis er langt fra den ægte vare. Det er hvertfald skøn morgenmad/snack, som trods alt smager liiidt derhen af.
Ylette med mandler, knas og kirsebærsovs – vebekomme.
4 Comments
simone
Mmmm… Det ser lækkert ud! 😀 Hvad er det der er under kirsebærsovsen? 😀
Jeg spiser også altid risalamande for sovsens skyld XD det er da dét der er det gode! Uden tvivl XD
Simone
Microcut.dk
A + K = ♥
Det er, som der står, ylette med mandler og knas (: Og ja kirsebærsaucen er nemlig bare så godt, yumyum.
– Anne
Microcut
Åh for pokker… Den sidste linje smuttede for mig-.- og den gjorde faktisk også anden gang jeg læste den.. Heh… Jeg må have for meget om ørene ^^”
Simone
Microcut.dk
A + K = ♥
Haha, jeg kender det godt – et overfyldt hoved har de fleste vist prøvet at have sig B-)
– Anne