Anne,  nice,  snaksnak,  snygge

Et glædeligt gensyn.

Billede lånt her. 
Sidst vi var hjemme ved de gamle, lånte jeg denne her film med hjem, som Mindstebarnet havde fundet sig i Læsehesten(brugtmarkedes-paradis i Aalborg) i sidste uge. Jeg havde ikke set den i årevis, men den er lige så sød og god, som jeg erindre. Synes også at huske, at den var vældig populær da den udkom tilbage i 2000. Tror hvertfald ikke der var nogle der undgik, at blive hjernevasket af Creamy’s evigt spillende soundtrack, ligemeget hvor meget, man forsøgte at flygte. Bare af at kigge på coveret, kan jeg hører tonerne af “I’m a little yellow fish in the deep blue sea” komme snigende i det fjerne. Ganske rædselsfuldt. 
Men filmen er nu stadig et hit i min bog. Børnefilmsnostalgi er nu noget så hyggeligt.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *