brok,  Kit,  snaksnak

Om brok & håndarbejdeDer er ikke mange dage, hvor jeg ikke beklager mig over, at jeg ikke kan finde ud af håndarbejde. Synes det er så sejt og flot når folk hækler og strikker løs. Det er ikke fordi, at jeg ikke kan hækle og strik (hvis jeg har en pistol for panden, og det er fuldstændig ligegyldigt hvilket resultat der kommer ud af det, så kan jeg da godt, sådan lidt i hvert fald). 
Så nu har jeg taget mig sammen til, at strikke. Ikke noget vild eller overambitiøst, bare et tørklæde. 
Jeg har en tendens til, at ville anarkist-strikke/hækle, dvs. jeg ikke kan eller vil følge en opskrift. Det giver sjældent et prangende resultat, når man ingen evner har. 
Men den gang er skal jeg ‘bare’ strikke ret om og om igen. 
Håber, at interessen (og talentet) pludselig bider sig fast, så omverden og jeg selv slipper fra mere brok fra min side af. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *