Anne,  Mad,  nice,  opskrift,  snygge,  yum

Variation af sidste uges søde indslag.

Det er faktisk ret så tit, at mig og Kit spiser bagte frugter med koldt surmælkstilbehør – og som vejret er nu, så er det vist desværre endnu ikke så oplagt med friske danske jordbær, tropisk mango og sprøde, syrlige ananasskiver, tænker vi. Hvertfald faldt valget på en gang bagte æbler igår, hvilket var lækkert som altid.

Fremgangsmåden er ligesom de bagte blommer længere nede på siden, æblerne her er blot bagt møre med en gang nellike, kardemomme, kanel og hasselnøddesirup i stedet. Et drys nødder ville ikke have været af vejen, men de er også aldeles herlige uden – men snyd ikke dig selv for en kop varm kakao/kaffe dertil. Det varmer sgu så dejligt om tæerne i de her dage.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *