Anne,  Bolig,  fortællinger,  nørd,  smukt,  snaksnak

Boligglimt.

Her et lille glimt af Mindstebarnet’s fine værelse efter en mindre makeover. – Jeg vidste godt, at hende og mor pt. fiflede med at gøre det hele i stand, men igår modtog jeg så et smugkig af resultatet på mms. Synes det er blevet super råt og samtidig tøset – et walk-in closet af den karakter, kan jo gøre enhver misundelig!

Tænk, næste gang hun skal have nye sager, bliver det nok i flytte-hjemmefra-sammenhæng. Yaiks, så føler man sig gammel.
Det føles jo nærmest, som var det igår, at man selv tog et par nætter på de gamles soveværelsesgulv, med kriller i maven, velvidne om, at mor og far gik og malede, og indrettede på den anden side af væggen. 

Husker især det år (2001, måske?) hvor jeg vågnede op til et lyserødt værelse med gipsstøbte engle, afskallede hvide træmøbler, snehvid jernseng og ikke mindst snoede støbejernsstager. Sikke et hit! Hidtil havde indretningen stået på 90’ernes glade orange svampemalede tapet og koboltblå hjertelamper, så forandringen var til at tage at føle på. Ligesom da jeg skilte mig af med det lyserøde prinesserum i ’04 til fordel for et værelse med et råt karlekammerskab, enormt kunstnerbestilt graffiti-billede og plads til den stærktvoksene cd-samling.

Ja, man må vist konkludere, at bolignørderi er en efterhånden langt-tilbage-gående og temnelig åbenlys familiesvaghed – en af de bedste af slagsen, synes jeg selv.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *