Som jeg skrev i sidste uge, har jeg svært ved at passere en hylde med børnebøger, uden liiige at stoppe op, og købe bare et eller andet. Sådan har jeg det også med krydderier – særligt Tiger’s afdeling har masse spændende blandinger at byde på. Mexicansk grill-krydderi er fast inventar i mit køkken, da den er skøn i chili con carne, supper og pizzasauce, men kryddersalten og gryos-mix’et er endnu uprøvet.
Lige for tiden er jeg særligt glad for dild, tikki-masala-blanding og spidskommen i maden – ja, og så chili og kanel også altid er på hitlisten.
Har du en favorit for tiden?
2 Comments
nuria
Mormors krydderisalt er ALTID i min skuffe 😀 De andre to blandinger ser nu også gode ud – må snart forbi Tiger..
A + K = ♥
Den er godt nok også ganske forrygende, har haft den i brug de sidste par dage – gyrosblandingen har jeg stadig til gode.
Og ja, Tigeren har godt nok et godt udvalg.
– Anne