Anne,  gaver,  Kit,  snygge

Har du husket..

.. at forkæle din mor idag?

Det har vi – hun er nemlig særdeles god til at forkæle os, så vi synes hun fortjente lidt hyggerier i dagens anledning. Jeg medbragte en special-øl, stikkelsbærmarmelade og en æske “jeg elsker dig”-chokolader fra Chocolaite, Kit havde købt de fineste blomster og lavet lækker, hjemmelavet müsli og mindstebarnet havde fremtryllet et dejligt udvalg af hendes favoritslik.
Har du gjort noget specielt for din mor idag, og hvis du selv er mor – har du så været heldig at blive hygget lidt ekstra om?

6 Comments

 • Stine K.A.

  Årh, hvor hyggeligt ^-^ Jeg har sørget for indkøb af gaver til vores mor, og så har min søster og far heldigvis hygget om hende med morgenbord. En af gaverne er de gamle Min søsters børn-film, så dem satser jeg på at vi kan se sammen 😉

 • Mille

  Ih altså, jeg gad godt være jeres mor…. Men det ville nok være lidt underligt 🙂 men heldig er hun. Min mor har også fået en pakke med mataslækkerier. Herhjemme glæder jeg mig stort til at H kan tegne nogle pivgrimme krussedulletegninger eller bare sige mor – det bliver stort 🙂 go dag til jer <3

 • Maj

  Næææ hvor fint 😀 sikke forkælet hun er, og jeg ved hun fortjener det 😉

  Jeg er ikke opdraget med mors dag, så det er ikke noget vi gør noget i herhjemme, men i Mandens familie gør de meget ud af det, så jeg har været ude og købe en fin Kæhler Omaggio skål i den smukkeste lilla farve til min svigermor – som hun blev meget glad for 🙂

  – Maj 😀

 • A + K = ♥

  Godt, der er nogle at alliere sig med hjemme i Danmark – hvor lyder det som en hyggelig idé med Min Søsters Børn filmene, de er bare så gode! (;

  – Anne

 • A + K = ♥

  Haha, en smule mærkeligt – du er nok bedre til at være Hector's mor Mille, og jeg er sikker på du nok skal få din del af skam-malede termokopper i årenes løb (; Det lyder også til at din mor, er blevet godt forkælet <3
  Du må også have fortsat god dag!

  – Anne

 • A + K = ♥

  Uh, det var ikke en dårlig gave til svigermor – er sikker på, at Tristian nok skal skabe tradition for det derhjemme (; Og ja, vores mor blev velfortjent forkælet, synes vi.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *