Anne,  fjoller,  ønsker,  snaksnak

Noget om bestikkelse og karnevalskarma.


Har de sidste dage skamtjekket vejrudsigten, brokket mig og ikke mindst telepateret, via tiggende monologer til vejrguderne. Og vips, så idag, viser DMI endelig tørvejr på lørdag! 
Så nu skal de altså ikke pille ved det, og lave det om, vel? For jeg giiider altså ikke regnvejr til karneval – man bliver våd nok af de enorme mængder øl, folk hælder ned over en, i løbet af dagen.
Sidste år var vi velsignede med 27 grader og høj sol, men som den fleksible og retfærdige borger jeg er, er til at forhandle med: Tørvejr og 15 grader plus, vil også være okay – bare de lover, at det ikke står ned i stænger. Og det er hvad de siger pt., så nu håber jeg det holder.
Kan man fryse vejrudsigten, tror I? Jeg mener – er Michael Jarnvig til at bestikke, med lidt smigeri? Jeg prøver sgu at se, om han er til at finde på krak… Mon Intraflora bringer ud i dagens skodvejr?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *