Anne,  knap så nice,  snaksnak

Så blev man skubbet ned af ungdoms-piedistalen


Så fik jeg også det sidste HPV-stik.


Har de sidste par dage, følt mig ih-og-uh så ung, fordi jeg er 90’er og derfor får vaccinen gratis, og mine lidt ældre studiekammerater, har kaldt mig konfirmant hele ugen. Men glædesrusen over ungdomskomplimenterne var kort, for i venteværelset, får jeg øje på en dreng med kasket og hængerøv, som jeg af ukendte årsager genkender. Og efter et par minutters grublen indser jeg, at han var på børnehavens yngste stue, hvor jeg var i praktik i 8. klasse. Kors, hvor føler man sig så pludselig afsindigt gammel. Især når ens lillesøster samme dag beretter, at hun “faktisk må stemme til næste sommer”. Jøsses – hvis hun er 18, næste år, hvad er jeg så? Bang – så kunne man ryge ned, af sin høje hest. Sikke noget. Det må sgu være karma.

4 Comments

  • A + K = ♥

    Det kan jeg godt forstå – jeg føler mig ganske privilligeret, SU'en havde ikke rakt til sådan en tur.
    Jeg er også glad for, at Kit trods alt er fire år ældre end mig, så kan jeg altid føle mig en smule ung, på trods af vores 6 år yngre lillesøster (;

    – Anne

  • Linen

    90'er åh din lille pus 🙂 der er lang tid til du er noget der minder om en oldsag. Men nogle gange er det godt nok at være gammel, jeg har f.eks to stemmer når jeg mødes med tøserne, og vi skal stemme om noget, sådan er det at være alderspræsident

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *