der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Kit,  snaksnak

Fredagsniceness

Igår var endnu en festlig dag. Vi gør hvad vi kan, for at presse det sidste ud af ferien, for den slutter jo desværre om frygtelig kort tid. Det kan man ikke ligefrem sige, at nogen af os ser frem til. 
Jeg var vært ved overstående middag i går – den var gigantisk, men også ret lækker. Efter fulgte den obligatoriske bytur med en masse søde mennesker. Det var som altid über fornøjeligt. Denne gang, var der dog en herre, som besluttede, at han ville forære os en long island icetea. For dukkah, den var stærk – men så har vi også prøvet det med. 

Nu er der Percy Jackson på tv3, så jeg ved hvad den næste time skal bruges på. Det er tømmermandstv efter min smag.  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *