dagens humør,  Kit,  snygge

Glad.

.. en anden gang, hvor jeg også var ret glad.
Efter at have brugt natten på at vandre hvileløst rundt, i håb om at lindre den knagende smerte fra mine tænder, kunne jeg begynde at se lidt lys for ende af tunnelen. I takt med at det blev lysere uden for, lettede mine smerter og da klokken var 05.34 kunne jeg krybe ind under dynen, uden alt for stor trang til at hamre mit hoved mod væggen. 
I dag er jeg et stort smil. Vågnede til lyden af en sms der tikkede ind. Var først lidt irriteret på mig selv, over at have lagt telefonen så tæt på mit øre, uden at sætte lydløs på. Irritationen faldt dog hurtigt til jorden, da jeg så hvad der stod i beskeden. Det var en invitation fra den lille Grisling. Om jeg ikke havde lyst til at tage med i biografen og Percy Jackson; Sea of Monsters?
Der er faktisk ikke noget jeg hellere vil. I morgen starter skolen op igen, og det ville være den perfekte måde, (at glemme ferie er forbi på) at afslutte en helt vidunderlig ferie.

Så nu vil jeg handle ind til en hyggelig aften – smertefri, glad og helt uden at tænke på, at ferie for alvor er slut når vækkeuret ringer i morgen. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *