Så blev der kogt hyben/fersken-kompot af rovet, jeg var ude at plukke, her den anden dag. Når først “pille-1000-kerner-ud-af-hybenbærene” er overstået, tager det jo ingen tid. Lavede to varianter, én med vanilje & citron, og en med kanel. Håber vores mor bliver glad for, at få lidt med hjem til morgenbordets briemadder.
14 Comments
MusicIsMySecret
Hvor lækkert! Gad virkelig godt smage den med vanilje og citron. 🙂
Eva
Mmh, det ser godt ud!
A + K = ♥
Tak, du må altså på hybenrov så, hvis det er muligt i KBH – det er simpelthen så nemt at lave sådan en omgang 😀
– Anne
A + K = ♥
Tak, jeg synes også det blev et godt resultat, så har bestemt også planer om at lave mere.
– Anne
Sysleren
Det ser godt ud! Jeg har allerede spist et halvt glas af den, jeg lavede og tænker også på at gå i gang med andre varianter. Jeg orker bare ikke mere hybenrensning i år.
Siris Univers
Hvor ser det skønt ud, fed farve!! Kan næsten smage en sådan briemad!!
A + K = ♥
Det er godt nok også møjsommeligt – men resultatet er lækkert!
– Anne
A + K = ♥
Mange tak, og ja – det er godt nok helt skrig-orange 😀
– Anne
Sofies closet
Uhm, det ser bare lækkert ud! 😀
A + K = ♥
Tak skal du have 😀
– Anne
Lykke
Det ser dejligt ud 🙂 Nu bliver jeg nødt til at finde et sted at plukke dem, hvor jeg bor.
Vh Lykke
A + K = ♥
Tak! De vokser jo heldigvis mange steder, håber du finder et godt sted 😀
– Anne
Tine
Lækkert jeg har også plukket hyben, tror dog jeg prøver at lave en hyben-æble variant, da jeg også har plukket æbler 😀
A + K = ♥
Dejligt – det er sikkert også mindst ligeså godt (:
– Anne