Anne,  antivoksen,  snaksnak

Om at hyggeoverspringshandle sig ud af studiestarts-bølgen.

Så er hverdagen sgu igang igen. Er påbegyndt anden uge tilbage på studiet, hvilket som altid gør, at jeg er halvforvirret over bølgen af rod, man bliver præsenteret for. Som altid ved modulstart, konfronteres vi med en masse gøgl fra dag 1 – nye fag, mærkelig placering af timer, uklare vejledningstimer, uforlignelige skemaer og modulplaner, projekter, der er lagt oveni hinanden, påbegyndelse af planlægning for forestående firma-besøg, samt ordre om at vælge metode til eksamensprojektet.
Min uge er heldigvis spækket med hyggelige planer, så jeg har (ganske praktisk) ikke har tid til, at tage stilling til overstående. Igår var jeg inviteret til lækker mad og Disney-marathon hos en veninde, idag hygger jeg ude ved de gamle, mens jeg glæder mig til imorgen, hvor står der søskendemadklub på plakaten, hjemme hos Kit. Resten af ugen står på veninde-date, biograftur, og hvis jeg er heldig, en smule arbejde i weekenden. Og så må vi satse på, jeg også får taget mig sammen, til at læse en smule lektier. Bare en smule. Men omvendt – man skúlle jo selvfølgelig også nødig overanstrenge sig fra starten, vel? Det skulle ikke være særlig hensigtsmæssigt, har jeg hørt. Så nu må vi se hvad det bliver til.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *