Anne,  gaver,  mere af det,  nice

Tomat-express!


Nok engang, har jeg kunne se frem til, at finde hyggeligheder i min postkasse.
 Denne gang, var det den søde Fru Winther, som havde lyst til at dele god køkkenhave-karma ud, efter mit planteindlæg. Hun spurgte nemlig, om hun skulle sende en gang frø min vej – og det måtte hun bestemt gerne. Så der ventede mig de fineste, små tomatfrø, en kyndig vejledning, samt en smagsprøve på de lækreste, sprøde og søde ribstomater i postkassen. Alt sammen forsvarligt pakket ind i en forret kuvert, med tegning og det hele. Hvor er det altså bare hyggeligt! Håber så meget, at mine nyfundne gartner-evner giver pote, og jeg kan fremtrylle nogle der er lige så fine og smagfulde til foråret.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *