Anne,  gaver,  nice,  yum

Dagens høst og flere, fremtidige havedrømme.

Se, hvad vi fik forærende idag, af vores mors søde Moster Birgit, og hendes sambo.
Vi er nemlig ikke de eneste, der var interesserede i, at beundre mors smukke drivhus – så her til formiddag kom de til kaffe og vandring i de grønne gemakker. Heldigvis for os, er de også have-mennesker, og havde derfor en kæmpe pose solbær med til hver, samt et glas lækre, hjemmesyltede acier. Skønt, skønt, skønt.
Det må altså være noget at det sjoveste, når man sådan bliver rigtig voksen, at få sig en have – det er simpelthen så hyggeligt. 

Mon man kan droppe et af rummene i sin lejlighed? Bare redde op i stuen, og begynde at så græs på soveværelsegulvet, plante stauder i undertøjsskuffen og lave guldfiskedam i en balje?

2 Comments

 • Edith (No Ordinary Cake)

  Stauderne ville helt sikkert trives fint i undertøjsskuffen, men måske du skal klippe et hul i taget så solen kan kigge ind?
  Jeg har fået mig en næsten-voksen have og det er altså herligt! Glæder mig virkelig også til en fuldvoksen en af slagsen!

 • A + K = ♥

  Det kunne være – problemet er nok bare, at min overbo ville blive pænt gnaven, hvis jeg først lavede hul i hans gulv og så dernæst i taget. Men det er forsøget værd – måske han bliver vild med det?
  Jeg er lidt misundelig på, alle der har en have, selvom jeg nok ikke ville kunne overskue at passe den pt., men når det en dag bliver relevant, så er jeg sikker på, at det bliver skønt!

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *