antivoksen,  gaver,  Kit,  nice,  ønsker,  Tak

Ønskeliste.

Billed lånt her
Keramisk flise fra arTTiles – gerne den lyserøde med ‘fuckfingeren’.
Billed lånt her
Magnoliakoppen fra Flora, Royal Copenhagen.
Billed lånt her
Øreringe fra Carré.
Billed lånt her
‘Guld’-kande fra Stelton.
Billed lånt her
Derby champagneskåle fra Holmegaard.
Jeg har haft denne ønskeliste noget tid. Hver gang jeg finder på noget nyt, bliver det tilføjet og får jeg noget fra listen, bliver det selvfølgelig slettet. 
Til min fødselsdag blev jeg tilbudt, at få en fin og fornuftig gave fremfor en masse hyggelige (ufornuftige) småting. Jeg var fornuftig og fik mig selv overtalt til at tage imod den generøse gave. Gaven er et garderobeskab, som jeg ved med sikkerhed, at jeg bliver vildt glad for. Nogle af disse ønsker håber jeg at få opfyldt til jul, da jeg ikke mangler noget stort og fornuftigt på nuværende tidspunkt. 
Det er lidt utroligt, at jeg i så høj en alder, stadig helst vil vil have noget ‘sjovt’ i gave. Mon jeg vokser fra det? 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *