gaver,  Kit,  snaksnak,  snygge

Mandag.

Mandagmorgen, klokken meget tidligt, bankede det på min dør. Min mor havde i alt sin venlighed tilbudt, at komme forbi og hjælpe med at samle mit nye skab. Jeg havde sørget for morgenmad og kaffe, og mor havde medbragt hjemmebag, æblegrød og evnen til at læses brugsanvisninger fra IKEA. Det var ret heldigt, for det viste sig ret hurtigt, at det ikke var mit talent. Efter cirka 10 minutter havde jeg brækket en negl, så langt bag over, at jeg havde kvalme, og hamret en meget tung plade ned min tå, så den var en anelse mere blå end sædvanligt. Mor valgte derfor, at fortsætte med at samle skabet solo, og jeg fik lov at finde skruer, fjerne pap, brygge kaffe og andre småting, så hun kunne få arbejdsfred. 
Og nu står det helt fint og færdigt i soveværelset. Jeg er allerede ret glad for det – det er faktisk vigtig, med noget med låger for, når man er et kæmpe rodhoved som mig. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *