Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Mad,  snaksnak,  snygge,  yum

Glimt fra fredagsaftalen.


Igår bød på endnu en skøn fredags-aftale, med røde bøffer, høj musik, espresso/peanut-is, sladder og en tur i byen. Den tradition kører vi vist aldrig træt i – tværtimod, og vi var enige om, at bøfferne var helt exceptionelt smørbløde denne gang. 

Så efter at have startet dagen idag, med lækker tømmemændsmorgenmad på Kit’s sofa, er jeg nu hjemvendt til min egen lejlighed. Pt. prøver jeg at tage tilløb til min gigantiske opvask – godt at jeg tirsdag (endelig) flytter tilbage til min rigtige lejlighed. Tænk, at jeg har overlevet to måneder uden opvaskemaskine – og så endda uden at få men af det. Jeg er en a the lucky few, tror jeg. 
Men det er nok bedst at få den overstået mens tid er, der varer nemlig ikke så længe før, jeg skal ud at drikke kaffe med en veninde, der er på hjemme-besøg fra KBH. 

Håber I også har jer en dejlig lørdag!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *