Anne,  Bolig,  gaver,  inspiration,  nice,  smukt

Købt kærlighed.

Øj, hvor jeg er vild med mit nye bord. 

Havde længe været enormt træt af det gamle, så da jeg skulle tilbage til min nyrenoverede lejlighed, tænkte jeg at nu skulle det være. Jeg har brugt et par år på at gennemsøge diverse genbrugsbutikker og dba, efter et retrobord med linoliumsplade, men det er ikke lige nemt at finde (hvertfald ikke til rimelige penge – og slet ikke i Jylland). 
Men pludselig var der et, og så endda i Aalborg. I den Den Blå Kommode på Frederikstorv, blev jeg forelsket.
Dog havde jeg ikke lige pengene, til at slå til med det samme – men gudskelov stod det der stadig, da jeg stak forbi flere uger efter. Og mit held var øjnesynligt ikke opbrugt den dag. For butikken skulle have solgt lidt ud, for at gøre plads til et nyt læs, så jeg fik bordet for sølle 500 kr. – et sandt kup (Især når ens søde forældre endda tilmed sporsonerede et tilskud, som en “ekstra-fødselsdagsgave”).

Så nu, efter månedsvis af sukken efter herligheden, står den i min stue. Hvor er det dog skønt! Og når mit københavnerskab forhåbentlig bliver smækket på væggen ovenfor, så bliver det helt perfekt.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *