Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Griskhed,  Mad,  snygge

Festfestfest.

Fødselsdagsgave i form af hyggekurv med kogebog, lækkerier og et varm-kakao-og-skumfiduser-sæt. 


250 gram bøf af Himmerlandskvæg, bagte rodfrugter, fløde-sauce og asparges m. bacon. 


Choko-cupcakes med frosting og bær. 


Pakkerier! 


Her lidt glimt af den fødselsdag jeg var til i weekenden. To af mine studieveninder fyldte år, og jeg var inviteret med til at fejre dem. Gaven til den ene af fruerne, havde jeg påtaget mig at købe, og den faldt heldigvis i god jord (men ja okay, det er jo altid dejligt nemt at købe netop den slags gaver, man selv ville synes var hyggelige at få.) 
Aftenen skulle vise sig at blive vældig festligt, med afsindigt lækker mad, sang til naboerne klagede, kulørte drinks, pakkespil og tøsesnak til langt ud på natten. Ikke spor dumt.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *