dagens humør,  Kit,  snaksnak,  snygge

Skønt.


I dag fik jeg en uventet fridag, så jeg var en smule vild af lykke. Er udpræget b-menneske, så tanken om at sove længe, får altid smilet frem på mine læber. Da jeg endelig var færdig med at dovne i min seng, besluttede jeg at lave mini-brunch til mig selv. Havde dog ikke så meget i køleren, men det blev da til en dejlig mad og tusind liter kaffe. Pyntenede fint op med dagens pakke og mit eneste julekrus, som er det hvor Pippi bager brunkager. 
Pakken indeholdte ny ta’tøj i de fineste ‘flora’-farver, så det var helt perfekt. Elsker at få skiftet ud i den slags, for synes det gør så stor en forskel i køkkenet. 

Nu vil jeg skrive videre på mit bog-projekt og drikke noget mere kaffe. 
Håber I får en god dag. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *