dagens humør,  Kit,  snaksnak

Fredagstanker

Jeg kedede  mig umanérlig meget i skolen i dag. Var helt 14-årig, og kunne kun tænke på en ting. At vi skal til fest i aften. Føler, at det er alt alt for længe siden, at vi har været til en ægte fest. Så i aften bliver den sorte kjole, mascaraen og måske endda glattejernet fundet frem. For man skal vel gøre ud af det, nu hvor der er en andledning til det. 
Ellers synes jeg bare december spæner der ud af. Det er næsten ikke til at følge med, selvom det ikke er julemagien der trykker. Synes der er lidt for lidt stemning, i mit lille hjem. Må have fyret op for noget julekalender og noget julemusik – det skal nok sparke tingene i den rigtige retning. 
Håber I får en dejlig weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *