Anne,  bøger,  fortællinger,  gaver,  snygge

De 5-bøgerneJeg er sikkert ikke den eneste, der får nostalgisk julelys i øjnene, når jeg ser en stak De 5-bøger. I vores barndomshjem, har mors stak altid stået fremme i børnebogsreolen, og serien er blevet gennemlæst mange, mange gange i mit tilfælde.

Derfor tænkte jeg, at det var på tide at påbegynde min egen samling, men da jeg luftede tanken, valgte vores mor at forære mig sine. Og det er bare langt hyggeligere, at have dem man selv har læst i. Især fordi, der på side 1 i hver bog, sirligt er nedfældet “Helle Krogh, år 1975” i hjørnet. Det er sgu da sødt.

Min ultimative favorit bog, er “De 5 & Cirkuskaravanen”, så den tog jeg fat på igår. Den er så sød, spændende og god. Hvilken en, er din favorit?

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *