Anne,  Griskhed,  inspiration,  nice,  smukt,  snygge,  yum

Sådan en dag i december..Igår var en skøn dag. 

Jeg havde nemlig allieret mig med dejligt selskab,  og så gik turen ellers på Utzon-centeret for at se Jule-udstillingen, på Galleri Wolfsen for at beundre kunst og sidst men ikke mindst på Café Sigurd og sætte tænderne i en stor, lækker steakburger.

Det var faktisk min første tur på Utzon, men har beundret bygningen mange gange udefra. Jule-bordene var vidt forskellige og det var rigtigt sjovt at se de mange tolkninger af ordet. Selvfølgelig var Everasti ude i en makaber omgang, med et stakkels hvedebrød, som ikke stod til at redde trods blodtransfusioner – derudover var der bla. et bord blot fyldt med appelsiner, et elegant skov-bord med skue-retter og udstoppede dyr og (min favorit) en kæmpe, magisk og smuk landskabsby.

Har I været på Juleudstilling i år?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *