Anne,  Bolig,  fattigdom,  Nyt køb,  smukt,  Stelstress

Lokkemad..


Havde egentlig besluttet, at efter købet af Iselin, skulle der altså spares lidt. Med et par cafeture i hatten og fire fødselsdage i en måned, var det jo en meget fornuftig tanke – ikke sandt? Lige indtil, at min favorit loppebiks erklærede ophørsudsalg over facebook. 
For så blev jeg jo nødt til at tage derind, ikke? Og kigge lidt, ikke? Og købe det her spejl – det kan I godt se, ikke? Det var aaaalt for fint, til at lade stå.
Var også milsekunder fra at inkluderer Empire i min royale stelsamling. Øj, det lokkede, især pga. prisen. Det burde faktisk, være ulovligt at sætte opsatsen til salg for 250 kroner. Den slags er jo til, at få stelstress af – men denne gang sagde pungen heldigvis stop, før panikken kunne nå at brede sig.

Og hey, jeg fik et meget fint spejl med hjem – og det er bestemt ikke at kimse ad.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *