Kit,  Mad,  skemad,  yumyum

Madbilleder

Fejre at min elskede cykel er hjemme fra værksted – det kræver kage.
Spiser biksemad på job – ikke min livret, men lækkert med varmt mad.
Besøg hos mor og far – lavede masser af løgsuppe med ostebrød.
Hjemmebag med ost og ærtepurre til familiefødselsdag.
Lækkert lommefund – lidt gammel, men velsmagende.
Min yndlingsmad for tiden – avokado, mozzarella, citronsaft og forårsløg.
Jeg har efter mange år som blogger, fået for vane at tage billeder af meget af det mad jeg spiser. Det kunne jo være, at det blev til et indlæg senere, fortæller jeg mig selv. Det er dog langt fra hver gang, at den plan bliver til noget – de fleste billeder ender sine dage glemt i dropboxen, på instgram eller bliver slettet igen. Det er da næsten synd. Så dette indlæg er lidt af en blandet landhandel, med glimt af hvad jeg har spist i den sidste tid.
Har I også 1000 madbilleder liggende, eller er I gode til at få dem brugt?

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *