Anne,  mere af det,  PURE NICENESS,  snygge

Weekenden er skudt igang…


.. Med biograftur og bland-selv igår. Det er ikke sååå ofte, jeg er i biffen, men det er altså godt nok hyggeligt at sidde der i mørket. Men kæft, det er svært ikke at tale. Konstant. Og grine. Og kommentere på de andre film-tilskuerer (især dem, hvor det lyder somom, de sætter sig på en hamster, hver gang de nyser. Hvilket åbenbart er tit). 
Idag fortsættes fornøjelserne på bedste manér – jeg har nemlig jeg sovet længe, spist morgenmad på sengen i godt selskab og stenet Bonderøven og diverse antik-programmer på fjerneren. Ikke spor værst. Og tænk sig, også imorgen vanker der hyggerier, for der kommer den søde Kit til brunch, inden hun skal afsted på job. 
Det er med at udskyde de der BA-pligter til det sidste, er det ikke? Søndag aften skal jo også bruges på et eller andet.

Håber, at I har en dejlig lørdag.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *