Kit,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

I mega mega ♥ Flora!

Den gang Anja Vang Kragh designede Flora, for Royal Copenhagen, må hun have haft mig i tankerne. Det stel er som skab udfra mit hoved. Det indeholder alt, som jeg kan lide og så er det smukkere end alt andet jeg ejer. Elsker de runde former, guldkanten og de smukke blomster. De sarte stregtegninger, som kontrast til alt det tøsede, er bare helt perfekt i mine øjne. 
Jeg bruger hver en chance til, at spise af stellet, fotografere det og dække op med det. De står fremme til skue, så jeg kan nyde godt af det hele dagen. Det er en fryd, at se på. 
Lige nu er mit største dilemma: Kop eller tallerken? Mangler tallerken, men vil hellere have en kop. Har ikke råd til begge dele. 
Men, jeg skal have nyt til samlingen, da RC har 25% på Flora for tiden. 
Det er da ikke til at står for.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *