Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad,  PURE NICENESS,  yum

Så er det weekend!


Og hvordan fejres det bedre end det overraskelsesinvitation til en iskold, special (guld)øl i solen, efterfulgt af en tur på Stygge’s fiske/tapas-restaurant? Jeg ved det ikke, om der findes en bedre metode – men det var hvertfald uhyrlig dejligt. Lige hvad jeg trængte til.
Buffet var som altid skøn, og der var mange nyheder på kortet. Som I kan se på udvalget af mine utallige tallerkenhentninger, var der ikke det, der ikke så godt ud – om langefisken i flødesauce, den lynstegte tunshasimi med wasabicreme eller serrano/danablue-bidden med balasmicodressing, var bedst, er jeg stadig i tvivl om.
Aftenen blev afsluttet med en dejlig gåtur i det lune, mørke forårsvejr, efterfulgt af en masse hyggesnak. Skønt, skønt, skønt.

Håber også I har fået en god start på weekenden.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *