Anne,  antivoksen,  mere af det,  nice,  snygge,  yumyum

Weekendhyggeri forude.

Café Sigurd skuffer altså aldrig, hverken hvad angår uanede mængder lækker mad og hyggelig stemning. Så efter en dag med BA-skrivning og et par timers rengøringsjob, var det skønt med endnu et lille afbræk. 
I dag påbegyndes opgavens vigtigste punkt aka. Diskussionen, så det skal nok blive spændende. Det er jo det, det hele handler om!

Men glæææder mig nu til imorgen, da vi går på tidlig weekend. To skønne dage i træk med familien, til 2 x konfi af henholdsvist vores kusine fredag, og vores fætter lørdag. Så må det blive til lidt aftensskriverier de dage; søndag står den på en kaffedate med min veninde, som er på besøg fra det Århusianske.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *