Anne,  antivoksen,  Mad,  snygge,  yum

Lidt fredagsfornøjelser.


Her lidt glimt fra igår. Resten af weekenden er afsat til arbejde (inklusiv soven-længe, aftenvagter er et hit), så det var med at nyde fredagen i ro og mag. Og det var sjovt nok, ikke spor svært.

Dagen startede ud med gruppearbejde i uformelle omgivelser. Jeg foreslog de andre, at tage ind til byen – Studenterhuset byder nemlig på gratis wifi og bløde sæder (..og kaffe til en 10’er mod fremvisning af studiekort, det skal sgu udnyttes mens tid er).
Efterfølgende skulle afleveringen af BA’en fejres, med en tilsvarende Speciale-afleverede. Dette blev gjort med et smut på Abbey Road, hvor mad og stemning jo altid er fuldstændig uovertruffen – og så er der så meget at kigge på i specialitet/brugskunst-afdelingen. 
Resten af dagen, var afsat til yderligere hyggeri – og i selskab med Mickey Mouse, masser af kaffe og benene oppe gøres den slags jo bedst. 

God weekend til jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *