Anne,  brok,  snaksnak

Nu er det nu.
Så kan jeg vist ikke trække den længere. I morgen (!) skal jeg sgu op og forsvare min bachelor, og bliver med lidt held ergoterapeut inden dagen er omme. Det er altså lidt underligt. Og lidt skønt, på samme tid.

Jeg har aldrig gjort meget i at læse op til eksamen, og denne gang, har det været helt umuligt. Jeg føler, at nu hvor jeg lige har skrevet projektet, så er der vel ikke rigtig noget at læse?
 Så har læst rapporten igennem et par gange, og så er det egentlig det. Er der noget jeg overset i den her sammenhæng? Nå. Det finder jeg ud af i morgen. Meeen mon ikke det går?
Under alle omstændigheder, har jeg afsat dagen til at brygge det oplæg sammen, vi skal fremlægge derinde. Jeg har et par ideer (af den meget svævende slags), de skal bare liiiige stykkes sammen. Og kortes ned. At snakke er jo ikke ligefrem min svage side – tværtimod – det er sgu mere at stoppe mig selv igen. 
Så fremfor at læse, kan jeg i stedet øve mig i begrænsningens kunst – det er dagens mål. Frem med stopuret!

Håber I får en mere interessant tirsdag derude!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *