Anne,  smukt,  snygge,  yum

KBH – dag 2.

11.30 – Lækker morgenmad på Zalt. 

14.00 Nationalmuseet! Altid en succes.. 
…. selvom jeg blev pænt rædselslagen for denne skabning. Yaiks, den var stor. Godt, den slags er uddøde (Følte sgu nærmest jeg fik øjenkontakt med den – brrh). 

14.30 – Burgere på Cock’s & Cows. SÅ godt! 


17.30 På gå-tur i solskinnet og kigge på smukke både. 
22.05 – Ankomst til Tivoli. 
22.21 – På tur i “Den Flyvende Kuffert”. 

22.45 – Late Night Show med vand, ild, lys og musik. 


Dag 2 i KBH blev udnyttet til det fulde! 
Den begyndte godt med tømmermænds-morgenmad i Læderstrædet, efterfulgt af mange timers underholdning på National Museet. Især legetøjs-udstillingen er jeg helt tosset med; får akut lyst til at samle på glansbilleder, dukkehussager og påklædningsdukker igen. 
Efterfølgende svingede vi forbi en af KBH’s berygtede burgerbars, og gik absolut ikke skuffede derfra. Hvor var det dog lækkert Smørmør rød bøfilet med estragon-mayonnaise, pesto og bløde løg + sideorders i form af coleslaw og twister fries. Uh, det var godt!


Endnu en lang shoppe-kigge-wauw-hvor-er-den-fin-march i byens mange gader, blev afsluttet med en latenight Tivolitur. Der var nemlig annonceret et magisk Lysshow på deres kalender og det måtte vi altså lige se, hvad var for noget. Og det var virkelig, virkelig fint – stemningen i parken er bare helt fantastisk når mørket falder på.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *