anbefaling,  Anne,  Mad,  PURE NICENESS,  yumyum

På besøg hos Brd. Price.

Som lovet, kommer her et lille kig med ind, hos de kære Price-brødres fine gemakker. På sidste uges KBH-tur, valgte vi nemlig at stikke hovedet forbi til en gang frokost – og skuffet blev vi ikke. Fordi vejret var godt, indtog vi plads på stedet lækre, indbyggede tagterasse, hvor der herskede krydderurter og tomatplanter – uformelt og rigtig hyggeligt. (Og på toiletbesøget påvej derfra, fik jeg bekræftet at stemningen indendørs, var mindst ligeså skøn. Højt til loftet, kæmpe bogreoler, bløde lædersæder og udstoppede dyr i et væk).
Betjeningen var meget opmærksom og ikke den mindste smule anmassende, trods lang betænkningstid. For hvad vælger man lige, når man nu eeeendelig er der?
Men efter nøje at have studeret kortet, tog vi os sammen. Valget faldt på forret i form af kyllingechips med champingon-mayo, hvorfra sidstnævnte var noget nær det bedste, jeg nogensinde har smagt. Jeg siger dig: kunne det fåes på glas, i det lokale supermarked, var det fast inventar i mit køleskab. Chipsene dertil bestod af tyndskåret, friteret kyllingebryst og de matchede perfekt til den fuldfede dip.
Hovedretten blev friskrørt krabbesalat med citron, blegselleri, smørstegte brødcrutoner og dild. Helt perfekt sommeret, og alle ingredienserne smagte godt igennem. Pragtfuldt!


Så ja, hvis du befinder dig i området, så vil jeg bestemt råde dig til at besøge de to herre, for det var rigtig godt – bordherrens ruebens-sandwich med surkål, møre skiver kød og riiigelige mængder krydderdressing, var også lige i skabet. 

Og så lægger Botanisk Have jo liiige i nabolaget, så efterfølgende kan man jo fordøje den lækre oplevelse i parkens smukke omgivelser – det valgte vi nemlig at gøre. Dejlig afslutning, på et herligt måltid.

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *