Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  gaver,  nice,  skemad,  Tak

Et glædeligt gensyn.

Salat m. ristede svampe, fiskefrikadeller og rejer. 

Citronmousse med passionsfrugt. Det kan godt være, mine planter havde savnet mig – men hvis der var nogen, jeg havde savnet, så var det Kit! Hun havde det gudskelov på samme måde, så lørdag planlagde vi en spontan vin-aften. Tilsat rigelige mængder sladder, hygge, lækker mad.. og en god portion øl.. og vodka. 
Det var som altid en succes med timevis af søskendehygge – ja, sådan en hel uges fravær er bestemt værd at fejre! Den søde Kit havde desuden også en overraskelse op i ærmet, nemlig en skøn og sød tøseparfume. At være forkælet, er godt nok ikke spor dumt.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *