Anne,  antivoksen,  fjoller,  Mad,  snaksnak,  snygge,  yum

Regnvejrshygge

Udover et komfur, var der andre gode ting i vente mandags. Jeg fejrede nemlig ny-erhvervelsen med en hyggelig sladre-kaffe-date med vores søde lillesøster, i ly for efterårsvejret. Det er altid så skønt, at sidde i stearinlysets skær i dejligt selskab, og glo på de oversvømmede fliser og vide man ikke skal ud.
Eller. Jo. Før eller siden skulle vi, for efter at have vendt verdenssituationen, tog vi bussen hjem til de gamle, og fortsatte hyggen. Der var Kit allerede, og havde indtaget køknet og serverede lækre Stjerneskuds-sandwiches, og senere stod den på mors brombærmuffins. Med andre ord: Familiehyggeri på højt plan, som altid.

Aftenens underholdning bestod i en film, jeg tilgengæld ikke har set i umindelige tider, nemlig Scooby Doo. At se den højt-elskede-90’er-hottie Freddie “Pretty Prince” Jr., spille 90’er-hotte-Buffy med løse håndled, var et syn for guder.


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *