Anne,  fest fest fest,  gaver,  Kit,  Mad,  smukt,  yum

Fællesfejring.
Igår var en pragtfuld dag! Som bekendt havde Kit fødseldag i søndags, og jeg fylder (yaiks) 24 imorgen, så som så mange år før, valgte vi at holde fællesfejring for vores familie.


Heldigvis kunne vi begge tage dagen fri, hvilket var ren luksus. Derfor valgte vi at beslaglægge de gamles køkken, så vi kunne traktere vores gæster netop som de havde fri, fremfor at invitere dem hjem til en af os.
Vi serverede hindbær-fromagekage til eftermiddagskaffen, og senere røg to gedine kyllinge-herre med Provence og BBQ på bordet, med tilhørende ovnkartofler, skysauce, hjemmelavede agurkesalat.

Menuen faldt som håbet i god jord – alt maden forsvandt som dug for solen og der gik også sin tid, før aftenskaffen blev brygget, og anden omgang kage blev fundet frem. 
Denne blev nydt til gamle-billeder-kiggeri ink. Babyfoto-suk (særligt dem, med vores bedårende lillesøster på) og “Kan du huske dengang”-fortællinger, som der naturligvis er bunkevis af.

Som altid blev vi rasende forkælet, og gavebordet blev fyldt med de flotteste, smukkeste og betænksomme gaver. Ja, vi var ganske overvældede. Jeg havde gerne overtaget Kit’s bunke oveni, kan jeg hvertfald hilse at sige.

Generelt var det på alle måder helt og aldeles skønt og hyggeligt – netop som vi begge ønsker os af en fødselsdag: Afslappede festligheder, med dem vi bedst kan lide.

Ja, så trods en kende alderspanik for os begge.. Så er det jo ikke sååå slemt, at blive et år ældre.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *