Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge,  yum

FødselsdagsFredag.


En sidste håndfuld fødselsdagsglimt kommer her. For på selve dagen, skulle der også lidt fejring til. 

I første omgang, var det på alenebasis, hvilket passede mig perfekt. Jeg startede dagen ud med at sove længe, lave solo-brunch og drikke kaffe til Bonderøven, i ro og mag. Herligt!  
Men der går ikke længe, før jeg bliver suprice-attacket. For der tikker en sms ind fra Kit. Skøn, betænksom og lusket som hun er, havde hun nemlig stillet en gavepose udenfor min dør, med alskens favoritter.
Hun er bare SÅ sød altså!

Men dagens videre planer, indebar et lille ærinde – jeg havde nemlig reserveret billetter til aftenens underholdning. Så efter at have sat tænderne i den fineste, krymmelpyntede morgenkage, til en ekstra runde kaffe, var jeg på vej ud af døren, for at teame op med dejligt selskab.

Men før, vi satte os til rette i de bløde teater-sæder, blev der hygget med gaveoppakning, og smørbløde bøffer med bearnaise på Vesterå. Øj, hvor var det altså hyggeligt.
Og den efterfølgende Teatertur var bestemt også lige i skabet, og hvis det ikke var fordi at forestillingen er udsolgt, ville jeg bestemt anbefale dig en tur derind. Vi så “Spilleren” og var godt underholdt. Rigtig velspillet, gøglet og tragikomisk – elsker, når der er er et godt twist på plottet.

Så ja, alt i alt en pragtfuld fødselsdag med ren forkælelse fra alle hjørner – så er man godt og grundigt ladet op til en arbejdsweekend i hjerneskadeplejen. Og der er gudskelov rigeligt med gribetænger, kørestole og Hjemmetblade at tage af, hvis jeg skulle få et pensionist-flip akut.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *