Anne,  gaver,  nørd,  smukt,  Stelstress,  yum

3 x glæde i en.

Seee! Fik det fineste fad igår af min skønne veninde, hvor vi afholdte forsinket nu-ses-vi-endelig-fødselsdagshygge. Det er jo lige årstiden for sygdom og i sidste uge satte den tænderne i hende, men heldigvis var hun hurtigt på benene igen – og så skulle der jo teames op. Med sig have hun en fødselsdagsgave, selvom det jo efterhånden er 14 dage siden, jeg fyldte år.

Ved ikke, hvad der er bedst – første trin, hvor man dør af lykke over betænksomheden og spændingen ved at få en gave, eller 2. omgang som består i at åbne pakken (og indse at man endnu engang har erhvervet sig noget med tre bølger under). Eller, om det er at få gaven hjem i egen bolig, og indvie den med kaffe, kage og lykkelige suk.
Jeg tror næsten, det er det sidste. Og en herlig gave var det i hvertfald! 
Det er nu skønt, at være forkælet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *