Anne,  brok,  fest fest fest,  fjoller,  snaksnak,  snygge

Top 5 på en lørdag.Mega nice:

At det er lørdag! Og at jeg ved, der venter en skøn, sjov og dumsmart tomands-brandert med byens bedste Kit senere. Kan nærmest smage rødvinen allerede.

Et kilo svinefars til 20 kroner i Kiwi – frikadellefest commin’ up!

Udgivelsen af den nye Sophie Kinsella bog – skal SÅ meget have den. Elsker, elsker letkøbt chicklit i alle afskygninger, men Becky Bloomwood er virkelig højt på listen over favoritkaraktere.

November-vejret – igenigen. Men seriøst – vi plejer at stå til sne over begge næsebor på det her tidspunkt. Og pt har jeg kun en vindkold-oktober haft varmen sat til, og endda kun i stuen – EN dag! Og der er hverken købt årlige fingervanter (smider altid det lort væk) og vinterjakken hænger stadig urørt hen, mens forårsjakken griner hånligt, når jeg iklæder mig den gang på gang. Please, lad det fortsætte bare lidt endnu.

Person med giga-fyldt indkøbsvogn, lader tre-tings-mig komme foran i køen, lige i ulvetimen. Det er sgu sødt.
Knap så nice:

At åbne vinduet, og skue ondt ned på håndværkerne der arbejder (læs: hamre, bore, banker) dagen lang, og hører sætningen: “Men jeg tager hjem nu – men jeg møder ind kl. halv syv imorgen – vi ses.” ARGH! Nej, du gør ej. Du falder på vej til bilen og forstuver din ankel, gør du!

Ordet “mumsfilibaba” – kan nærmest mærke mine tæer krumme sig flere skostørrelser mindre, når folk siger det.

Når mit begrænsede kanal-sæt, vælger fredag aften at lade mig vælge mellem “Yatch Party”, “Station 2” og en thriller om lejemordere, da jeg kom hjem fra aftenvagt. Godt, man da har en DVD. Krummerne for the win!

Folk uden cykellygter – jeg dør sgu af skræk på deres vegne. 

At bruge en aftenvagt på at skrubbe en 183 høj, fysisk mobil mand for diarre… samt hele hans kunstneriske bemaling af seng, sengetøj, badeværelse. Var lidt i tvivl om, om jeg skulle bunde håndspritten eller tage bad i den bagefter. Nå, hva’ fa’n – det styrker vel immunforsvaret med lidt bakterier, gør det ikke?

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *