gaver,  Kit,  Made by Moar

Lågekalender

Jeg har været så heldig, at få en lågekalender af mor i år. Hun havde den med til mig i værtindegave, da de var til adventsmiddag hos mig i søndags. 
Jeg har fået en for år tilbage, som har stået fremme til pynt i årene efter, med lågerne åbne – meget hyggeligt og dekorativt. Den slags holder dog ikke evigt hos mig, så den røg ud igen. Så nu glæder jeg mig over den nye, og håber at kunne passe godt på den, så den kan komme op de næste år også. Elsker alt den personlighed og omtanke der er lagt i hver enkelt låge, og det gibber barnligt i mig, når jeg ser hvad der gemmer sig bag. Smukke billeder, søde citater og bare eller andet humoristisk eller fint, som er fundet frem lige netop til mig.
Det er altså bare lidt sejt, at have en mor som orker den slags. Det er altså bare federe end, at få en af dem med chokolade i.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *