Anne,  antivoksen,  brok,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  jeg glæder mig,  snaksnak

Hvis jeg havde en magisk knap..
.. der bare kunne trykkes på, og vips, så var det fredag – så havde jeg hamret den i. For fuld styrke. Men jeg har lige en torsdagsvagt, jeg nok er nødtvunget til at overstå først. 
Godt, der trods alt er stegt madpakke-bøffer, penge på rejsekortet og pt. er regnen endda også stilnet af til den kommende cykeltur. Men shit, det må altså gerne gå stærkt. For i morgen skal mig og Kit til abefest med alle vores søde, fjollede, gøglede venner, og vi har glædet os helt ustyrligt. 
Det er ligeså jeg kan smage rødvinen, sgu! 

Håber vi alle får en hurtig-lyn-torsdag, så weekenden kan komme i gang – skal I noget sjovt?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *