Anne,  fattigdom,  Nyt køb,  tøserier

Fy! (Om at tale for døve øre)

Maude Varnæs! 

Havde vi ikke aftalt, du skulle holde mund, mens jeg købte jakke?! Og lade mig vælge en fornuftig en, gerne med lidt foer til forårsvind, en vandafvisende overflade og er sådan lidt arbejdsegnet?

Og jaja, ved da godt, du siger at sidste års korte, grå læderlook-jakke allerede har de ting, og at den jo stadig er rigtig fin og at jeg jo ville veksle mellem den og den nye, no matter what. Og at jeg jo faktisk mangler en til kjole/nederdels-brug. Det er da også rigtigt nok. Men helt ærligt – en kontordame-trenchcoat med slag, halsknap og bindebånd – er det ikke liiige i overkanten af toptøset? Kan jeg overhovedet bære det?Åh. Maude for helved, din gamle hejre.. Du er og forbliver uforbedrelig. 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *