Anne,  Bolig,  dagens humør,  inspiration,  snygge,  yum

Søndagsstilen.
Ugens sidste dag, er for mit vedkommende blevet brugt med vores søde forældre. De ville heldigvis gerne med på antik-hyggetur på den anden side af broen, da jeg foreslog det tidligere på ugen – så afsted det gik. Det er altid så hyggeligt at kigge, drømme og ae ved de fine sager, også selvom man er afsted med tom pengepung.

Efterfølgende skulle vi have nydt kaffe i mors drivhus, men de 12 grader og høj solskin var blevet udsat til næste uge, kunne vi ligesom fornemme. Så vi rykkede ind i de bløde sæder i stedet – og det er nu heller ikke det værste sted at være, tværtimod.

I morgen står den på madpakkeproduktion, ugens første aftenvagt og med lidt held lidt støvsugning inden, så der er taget lidt husarbejde i opløbet – så det ér jo med at få ladet op idag. Godt Kanal 5 forstår den slags, og sender Harry Potter til formålet.  

Håber også I har haft en herlig søndag. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *