Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  folk er freaks,  snaksnak,  snygge,  Status,  yum

Glimt fra ugens løb.


I den sidste uge har jeg valgt at holde fri og give mig selv en uges “forsinket vinterferie/for tidlig påskeferie”.
Når man arbejder som deltids-ansat, har jeg aldrig en heeeeel uges fri – har hverken haft det i sommerferien eller over julen, så nu skulle det være. Så må jeg tage skraldet resten af måneden, og nuppe nogle flere vagter der.

Så her får I nogle glimt fra min skønne, skønne friuge. Her fik jeg:

Lavet dobbelt op på æggekage til middagsgæst – det er dansk, nem og billig mad når det er bedst.. Og en ideel tøm-køleskabs-ret.
.. Håbet for denne Netto-kunde, at vedkommende fik det han/hun skulle bruge, selvom vedkommende tabte sin seddel. Er dog liiidt i tvivl om de forhandler “skume” – og er heller ikke faldet over “en pose kontor” på deres hylder? 

Skaffet mig tømmermænd, og kureret dem via Ulla T’s brunch – deres kartoffel-frittata, blå ost og hummus er bare to die for. 
.. Venindehygget med en af favoritpersonerne, inden hun om en sølle måned flytter til KBH. Brrh, glæder mig altså ikke. Selvom jeg godt ved at sådan er det. Men når man har været venner i 20 år, og vanligt ses hver 14. dag, er det altså lidt vildt. 
… Færdiggjort Far og jeg’s Gyldenkål marathon. 
… Moret mig over, at Wordfeud kan nordjysk. 
.. Inviteret Kit på pulled chicken, efterfulgt af en skøn forårs-gåtur i parken. Det er bare det bedste jeg ved. 
.. Blevet helt nostalgisk over Farfar’s billedvæg – mig og Kit havde tilsyneladende en festlig dag på strandskallejagt i de glade 90’ere. 

.. Været på tøsetur med veninde, ink. bogshopping, Matas-produkt-afprøvning + sladder over en gang lækker cafémad.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *