Det ser lækkert ud! Min favorit er nok bare med mælk og fløde på. Men tror jeg i år vil prøve at lave en is på friske jordbær, det tror jeg er meget godt 🙂
Det er bare lavet af den væske, der blev tilbage, da jeg lavede frugtsaucen til desserten nedenunder. Bærene fik er kort opkog med sukker, citron og et skævt salt, og så fiskede jeg de hele bær op og purerede til sauce, og den tilbageværende frugtsaft har jeg så blot smagt til efter afkøling og blandet op med vand 🙂 Så er der saft!
Okay, det der Baies Rouges Sauce ser jo alt for lækkert ud! Hvorfor har jeg aldrig hørt om dét før?! Og Camilla >> Hvis du skal lave jordbær is, så drys jordbærrene med sukker og bag dem i ovnen i ca 15-20 minutter ved 150-160 grader inden – det intensiverer virkeligt smagen 😀
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
6 Comments
et delerum
Tre gange lækker jordbær! Jordbær-citron-saften lyder lækkert – hvordan laver du/I det?
/tina
Camilla
Det ser lækkert ud! Min favorit er nok bare med mælk og fløde på. Men tror jeg i år vil prøve at lave en is på friske jordbær, det tror jeg er meget godt 🙂
A + K = ♥
Det er bare lavet af den væske, der blev tilbage, da jeg lavede frugtsaucen til desserten nedenunder. Bærene fik er kort opkog med sukker, citron og et skævt salt, og så fiskede jeg de hele bær op og purerede til sauce, og den tilbageværende frugtsaft har jeg så blot smagt til efter afkøling og blandet op med vand 🙂 Så er der saft!
– Anne
A + K = ♥
Uh, det er også godt. Jordbærsorbet er også et hit!
– Anne
Christina
Okay, det der Baies Rouges Sauce ser jo alt for lækkert ud! Hvorfor har jeg aldrig hørt om dét før?!
Og Camilla >> Hvis du skal lave jordbær is, så drys jordbærrene med sukker og bag dem i ovnen i ca 15-20 minutter ved 150-160 grader inden – det intensiverer virkeligt smagen 😀
A + K = ♥
Don't know – det er nice 😀
Og godt med et is tip, lyder lækkert!
– Anne