Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  Idiot,  Nyt køb,  snaksnak,  snygge,  Status,  yum

Rodekassen.

Hephey, sidste uges fraklips-rod kommer her – jeg fik bla.:


.. Fejret årets første sommerdag med at besøge de gamle og mindstebarnet, med is-hygge i tallerknerne og en have vandring mens sol var.. For pludselig stod det sgu ned i stænger – netop som vi kom ind, heldigvis. Hepper på mere sol fremadrettet. 

.. Lavet fornuftskøb i Netto. Havde seriøst stadig skærebrætter fra da jeg flyttede ud.. og ditto viskestykker. Som så… Nåja, over fem år gamle ud. Og her er der samlet for 45 kroner. Burde nok, have gjort det noget før.

.. Kreeret fersken/kanel-crumble med sprødt sukkerlåg og mandelsplitter. Bare fordi jeg ku’!

.. Taget mig selv i at læse følgende hos helse-terapeut, og stoppe ved sidste sætning og tænke: Haha, så hun er også par-terapeut eller hvad? Og indset at det nok var “kost” som i mad, og ikke som et slang for en sur kælling (var vist ikke heeelt vågen. Ellers friskt med en gang slang, ikke?) 

.. Hygget i dejligt selskab med GammelTorvs madmarked og lækre parmasan-smagsprøver. Vi overvejede så meget at stjæle et helt hjul! 

.. Smurt tusinde smørrebrødsmadder på bostedet. 

.. Genbesøgt Utzon Centeret med min søde Mor! 

.. Kaffehygget på Studenterhuset. Fedt, de blot antog jeg var studerende, for så fik jeg kaffen til en sølle 10’er. Nu man ikke blev spurgt.. så må man godt, ikke? Prøvede hvertfald at tage det som en “du ser ung ud”-bonus-kompliment. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *