anbefaling,  Anne,  antivoksen,  bøger,  PURE NICENESS

Udflugts-tip: Skovhekse, grådværge og bar røv i det nordjyske.


Ved du ikke hvad du skal bruge weekenden på, bor du i området og er du langt fra for gammel til et godt eventyr, så anbefaler jeg hermed en tur til Hjørring. 

I tirsdags tog jeg godt selskab og en spand kaffe under armen, og begav os fra 9000 til Sommerspil i Hjørring. Har aldrig været deroppe før, men kunne straks fornemme at mange lokale, så det som fast tradition. Der var helt proppet! 
Og med god grund. I Sct. Knuds kirkens ualmindelige smukke anlæg, blev vi kyndigt underholdt, med en af mine  Lindgren favoritter, aka. “Ronja Røverdatter”.

Var mildest talt imponeret over scenens opbygning, med lys, røg og damp fra helvedsgabet og et liveband i kulissen, der gav den gas til alle Sebastians hits. Og skuespillerne kunne både synge og danse – også de halvgamle Mattis-røvere (særlig når der skulle vises røv i fodge-sangen, var der et engagement der matcher en 9 årige MGP-fan på speed).

Fristet? Så har du til på søndag! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *